Подобрете акустиката в помещението

Ако съседите Ви са твърде шумни, помещенията ви кънтят, чувате шума от уличния трафик, въпреки че прозорецът е затворен, то значи имате нужда от плоскости в системи, които поглъщат звука, намаляват кънтенето и дразнещия ефект, подобрявайки акустиката и създавайки усещане за комфорт и спокойствие.

Всички системи и продукти под немската марка Кнауф са сертифицирани и отговарят на нормативните изисквания. Добрата акустика е незабележима. Комфортът, който ще почувствате, когато сте в стая с добра акустика, е същността на перфектния баланс между звука, който чувате и стаята, която виждате. С Knauf Cleaneo се постига съвършена акустика, независимо от геометрията и функцията на помещението. Акустичните плоскости предлагат също така дизайнерска визия с разнообразната си перфорация и подобряват климата в помещението, с помощта на зеолита, който се съдържа в ядрото им.

Виж брошура за Cleaneo Akustik тук

 

X

Продукти и Системи

Като лидер в иновациите Кнауф наложи системите от сухо строителство като символ за качество и дълготрайност. Акустичните, пожарозащитни, топло- и шумоизолационни качества на гипсовите плоскости предоставят възможност за многообразно приложение. Кнауф предлага възможност за модерно и сигурно строителство.