Референтни обекти

Създаването на жизнено пространство е предизвикателство. Едно предизвикателство между естетика и акустика. Между форма и функционалност. Всички тези аспекти са важни при създаването на жизнено пространство и трябва да съответстват на Вашите нужди. Но се нуждаете от познания и опит, за да ги съчетаете и получите нужната хармония. Благодарение на 35 000 служители в 86 държави по целия свят, запазената марка Кнауф предлага изключително богата гама от продукти, които присъстват в целия процес на съвременното строителство - от цялостни енергоефективни системи до довършителни работи в интериора на сградите.

Назад

Kamenitza Office Park

Преградните стени в офис сградата са изградени от системи за сухо строителство Кнауф. Единичната конструкция от метални профили, съчетана с двуслойната облицовка с гипсови плоскости от всяка страна, увеличава пространството. Шахтовите стени в сградата са изпълнени с гипсфазерните плоскости Кнауф, които в голяма степен решават проблема с шума и осигуряват огнезащита до 120 минути. За спокоен работен процес и здравословна среда в офисните части са изпълнени окачени тавани с перфорираната гипскартонена плоскост Knauf Cleaneo Akustik. Циментовите плоскости за външно приложение Knauf AQUAPANEL® OUTDOOR са използвани, за да се удовлетворят изискванията за здравина и устойчивост на външните части на офис сградата.

Източник на снимката: PM Project Management LTD

Обект: Kamenitza Office Park
РЗП: 10 500 m2
Архитект: Stephen George International
Вложени продукти и системи: Системи за окачени тавани с Cleaneo Akustik, външните части на офис сградата с AQUAPANEL Outdoor, преградни и шахтови стени с Vidifire A1ü
Статус: Завършен