Референтни обекти

Създаването на жизнено пространство е предизвикателство. Едно предизвикателство между естетика и акустика. Между форма и функционалност. Всички тези аспекти са важни при създаването на жизнено пространство и трябва да съответстват на Вашите нужди. Но се нуждаете от познания и опит, за да ги съчетаете и получите нужната хармония. Благодарение на 35 000 служители в 86 държави по целия свят, запазената марка Кнауф предлага изключително богата гама от продукти, които присъстват в целия процес на съвременното строителство - от цялостни енергоефективни системи до довършителни работи в интериора на сградите.

Назад

Delta Planet Mall - гр. Варна

В обекта са изпълнени преградни стени с двуслойна и трислойна облицовка от гипсови плоскости-W112, W113, окачени тавани D112, D116, предстенни обшивки W623 и шахтови стени с перфорирана гипскартонена плоскост CleaneoAkustikW 628 B. Гипскартонена плоскост Cleaneo Akustik се използва за изграждане на окачени тавани и стени за подобряване на акустиката в помещенията. Предлага се в пет вида перфорации в зависимост от изискванията на клиента. В ядрото на плоскостта се съдържа зеолита, който притежава свойството да абсорбира вредните емисии, без да се изхабява. Специалният UFF-кант на Cleaneo Akustik е фабрично грундиран фалц по четирите страни на плоскостта.

Обект: Delta Planet Mall - гр. Варна
Главен изпълнител: Планекс ЕООД
Вложени продукти и системи: Системи за преградни стени W 112, W 113, окачени тавани D 112, D 116, предстенни обшивки W 623 и шахтови стени с Cleaneo Akustik W 628 B;
Статус: Завършен