Референтни обекти

Създаването на жизнено пространство е предизвикателство. Едно предизвикателство между естетика и акустика. Между форма и функционалност. Всички тези аспекти са важни при създаването на жизнено пространство и трябва да съответстват на Вашите нужди. Но се нуждаете от познания и опит, за да ги съчетаете и получите нужната хармония. Благодарение на 35 000 служители в 86 държави по целия свят, запазената марка Кнауф предлага изключително богата гама от продукти, които присъстват в целия процес на съвременното строителство - от цялостни енергоефективни системи до довършителни работи в интериора на сградите.

Назад

Офис Център Ричхилл

Офис Центърът се състои от две сгради с обща отдаваема площ 16 000 m2. В сградите са изпълнени преградни стени, окачени тавани и предстенни обшивки с гипсови плоскости и метални профили Кнауф.

Обект: Офис Център Ричхилл
Архитект: А и А архитекти - ООД
Вложени продукти и системи: Гипскартонени перфорирани плоскости Cleaneo Akustik за конферентните зали; системи за стени с гипсфазерната плоскост Vidiphonic; перилата на терасите са изпълнени с циментови плоскости за външно приложение AQUAPANEL® OUTDOOR
Статус: Завършен