Референтни обекти

Създаването на жизнено пространство е предизвикателство. Едно предизвикателство между естетика и акустика. Между форма и функционалност. Всички тези аспекти са важни при създаването на жизнено пространство и трябва да съответстват на Вашите нужди. Но се нуждаете от познания и опит, за да ги съчетаете и получите нужната хармония. Благодарение на 35 000 служители в 86 държави по целия свят, запазената марка Кнауф предлага изключително богата гама от продукти, които присъстват в целия процес на съвременното строителство - от цялостни енергоефективни системи до довършителни работи в интериора на сградите.

Назад

Училищен комплекс Азбуки

Училищен комплекс Азбуки е образователен комплекс, състоящ се от детска градина Little Steps, основно училище „Азбуки” и езикова гимназия „Проф. Иван Апостолов”. В гимназията са вложени системи за сух под от гипсфазерни плоскости Vidifloor Solo, предстенни обшивки и преградни стени. Новата гипскартонена плоскост Sonicboard е използвана за да осигури с до 3 dB по-добра звукоизолация от стандартните плоскости. Knauf Sonicboard е със стандартна дебелина от 12,5 mm. Лесна е за транспортиране и монтаж. Тайната на високите качества на продукта се крие във високата плътност, която едновременно с това осигурява и по-добра устойчивост.

Обект: Училищен комплекс Азбуки
Архитект: арх.Недялков
Вложени продукти и системи: Системи за сух под от гипсфазерни плоскости Vidifloor SOLO, преградни стени, предстенни обшивки, гипскартонена плоскост за по-добра звукоизолация-Knauf Sonicboard;
Статус: Завършен