Референтни обекти

Създаването на жизнено пространство е предизвикателство. Едно предизвикателство между естетика и акустика. Между форма и функционалност. Всички тези аспекти са важни при създаването на жизнено пространство и трябва да съответстват на Вашите нужди. Но се нуждаете от познания и опит, за да ги съчетаете и получите нужната хармония. Благодарение на 35 000 служители в 86 държави по целия свят, запазената марка Кнауф предлага изключително богата гама от продукти, които присъстват в целия процес на съвременното строителство - от цялостни енергоефективни системи до довършителни работи в интериора на сградите.

Назад

Residential Park Sofia

„Residential Park Sofia” е жилищен комплекс от затворен тип, включващ разнообразие от многофамилни, еднофамилни и редови къщи, собствен парк, търговска зона и офисни площи. Обектът е изпълнен със системи за сухо строителство, мазилки и фасадна топлоизолация Кнауф. Местоположението му е стратегическо в подножието на планината Витоша и в близост до важни пътни артерии. Комплексът е с ниско застрояване до 3 етажа и ниска плътност на застрояване до 20%. Със своите обширни зелени площи се отличава от останалата част на столицата и предоставя несравнима среда за живот, почивка и развлечения.

Обект: Residential Park Sofia
РЗП: Фаза 3Б от комплекс „Residential Park Sofia” е разположенa на площ от 21 064 m2
Главен изпълнител: Линднер България ЕООД
Архитект: Маркан проект - ЕООД; Скица - ЕООД
Вложени продукти и системи: Системи за преградни стени и предстенни обшивки, окачени тавани - W112, W113, W115, W623, W628, D112; Циментови плоскости AQUAPANEL, ревизионни клапи, топлоизолационна система Кнауф Стандарт със силоконова мазилка CONNI S;
Статус: в процес