Референтни обекти

Създаването на жизнено пространство е предизвикателство. Едно предизвикателство между естетика и акустика. Между форма и функционалност. Всички тези аспекти са важни при създаването на жизнено пространство и трябва да съответстват на Вашите нужди. Но се нуждаете от познания и опит, за да ги съчетаете и получите нужната хармония. Благодарение на 35 000 служители в 86 държави по целия свят, запазената марка Кнауф предлага изключително богата гама от продукти, които присъстват в целия процес на съвременното строителство - от цялостни енергоефективни системи до довършителни работи в интериора на сградите.

Назад

Жилищна сграда Диамант

Най-луксозната жилищна сграда в София – Диамант. Класически семпла и модерно провокативна, внушителна и изтънчена. Разположена е на терен с площ от 4 084 кв. м на ул. Тинтява 120, гр.София. Сградата е проектирана с две подземни нива, партерно ниво, мецанин и 18 етажа. 

Обект: Жилищна сграда
РЗП: 23574 m2
Главен изпълнител: Артекс Инженеринг
Архитект: Артекс Проект
Вложени продукти и системи: Преградни стени, предстенни обшивки и окачени тавани с гипсови строителни плоскости, перфорирани гипскартонени плоскости Cleaneo Akustik, циментова плоскости за външно приложение AQUAPANEL OTDOOR; ревизионни клапи и плъзгащи врати Кнауф;
Статус: Завършен