Референтни обекти

Създаването на жизнено пространство е предизвикателство. Едно предизвикателство между естетика и акустика. Между форма и функционалност. Всички тези аспекти са важни при създаването на жизнено пространство и трябва да съответстват на Вашите нужди. Но се нуждаете от познания и опит, за да ги съчетаете и получите нужната хармония. Благодарение на 35 000 служители в 86 държави по целия свят, запазената марка Кнауф предлага изключително богата гама от продукти, които присъстват в целия процес на съвременното строителство - от цялостни енергоефективни системи до довършителни работи в интериора на сградите.

Назад

Национален театър Атина

След 8 години ремонтни дейности, централната сцена на гръцкия театър посрещна своята публиката. Сцената е снабдена с най-нови технологии, предлагащи перфектния акустичен комфорт.

Обект: обществена сграда
Главен изпълнител: THOLOS Α.G.
Архитект: " 75 Αrchitekten "
Вложени продукти и системи: Гипсазерни плоскости Vidiwall за специална звукоизолация; Циментови плоскости Aquapanel; Декоративни мазилки за външни стени и външнаизолация; Перфорирани плоскости; Ревизионни клапи Алутоп
Статус: завършен