Референтни обекти

Създаването на жизнено пространство е предизвикателство. Едно предизвикателство между естетика и акустика. Между форма и функционалност. Всички тези аспекти са важни при създаването на жизнено пространство и трябва да съответстват на Вашите нужди. Но се нуждаете от познания и опит, за да ги съчетаете и получите нужната хармония. Благодарение на 35 000 служители в 86 държави по целия свят, запазената марка Кнауф предлага изключително богата гама от продукти, които присъстват в целия процес на съвременното строителство - от цялостни енергоефективни системи до довършителни работи в интериора на сградите.

Назад

Trade Center Europa, гр. София

„Търговски Център Европа” е утвърдена бизнес локация, в която се отдават под наем офиси, складове и магазини. На терен от 70 дка, в близост до аерогара София и с удобни излази към бул. „Цариградско шосе” и бул. „Ботевградско шосе” са построени 16 сгради с обща площ над 70 000 кв. м.

Обект: Търговски център
Архитект: арх. Йордан Христов
Вложени продукти и системи: W112; W113; W623; W628; D112. Използвайки стандартна конструкция на две нива от CD метални профили, съчетана с облицовка от перфорирани плоскости Cleaneo Akustik, се създава акустично ефективна система за таван тип D127.
Статус: Завършен