Референтни обекти

Създаването на жизнено пространство е предизвикателство. Едно предизвикателство между естетика и акустика. Между форма и функционалност. Всички тези аспекти са важни при създаването на жизнено пространство и трябва да съответстват на Вашите нужди. Но се нуждаете от познания и опит, за да ги съчетаете и получите нужната хармония. Благодарение на 35 000 служители в 86 държави по целия свят, запазената марка Кнауф предлага изключително богата гама от продукти, които присъстват в целия процес на съвременното строителство - от цялостни енергоефективни системи до довършителни работи в интериора на сградите.

Назад

„Панорама София“

“Панорама София“ е висока седеметажна сграда, включваща около 70 апартамента с разнообразни квадратури и разпределения, както и подземно ниво с паркоместа и мазета. Партерното ниво предлага търговски помещения и офиси. Локацията е в непосредствена близост до София Ринг Мол, спортен магазин Декатлон, както и до Икеа, Бизнес Парк София и жк. София Парк. Въпреки съседството си до друг проект на Групата Линднер в България – жилищен комплекс Резиденшъл Парк София, сградата представлява отделен проект, който разполага с всички удобства и услуги на Търговската зона на Резиденшъл Парк София, но собствен достъп и управление и поддръжка. Сградата се отличава с превъзходна гледка към Витоша и панорамна гледка към града. Несравними предимства са близостта до планината и спокойната среда за живеене в съчетание с отличната инфраструктурна обезпеченост и бърз достъп до важни пътни артерии и търговски и бизнес локации.

Обект: Многофункционална жилищна сграда
РЗП: 14 400 m2
Главен изпълнител: Линднер България ЕООД
Архитект: Стивън Лийч Асосиейтс България ООД / Steven Leach Associates Bulgaria Ltd
Вложени продукти и системи: W111, W112, W113, W115, W116, W321, W322, W623, профили Artfix.,W623, W625, W629, W311, фасадни стени и козирки с циментова плоскост Aquapanel, вентилируема фасада с Aquapanel, машинни мазилки MP75L, F135, плъзгащи врати, самонивелираща замазка FE 50.
Статус: Завършен