Референтни обекти

Създаването на жизнено пространство е предизвикателство. Едно предизвикателство между естетика и акустика. Между форма и функционалност. Всички тези аспекти са важни при създаването на жизнено пространство и трябва да съответстват на Вашите нужди. Но се нуждаете от познания и опит, за да ги съчетаете и получите нужната хармония. Благодарение на 35 000 служители в 86 държави по целия свят, запазената марка Кнауф предлага изключително богата гама от продукти, които присъстват в целия процес на съвременното строителство - от цялостни енергоефективни системи до довършителни работи в интериора на сградите.

Назад

Residential Park Sofia

„Residential Park Sofia” е жилищен комплекс от затворен тип, който осъществява визията за „град в града”, където хората могат да живеят, работят, почиват, пазаруват и спортуват на едно място. Той е създаден с цялостна концепция и с мисъл за семейството.  „София Парк” е вторият мащабен проект на Групата Линднер в България. Фаза 1 на проекта се състои от около 380 жилищни единици в жилищната и търговската част. Комплексът включва разнообразие от малки и големи апартаменти в многофамилни, еднофамилни и редови къщи, собствен парк, търговска зона и офисни площи. Обединява удобната и сигурна жилищна среда, комфортът на работното място и естествената близост с природата. Разположен е в подножието на Витоша, непосредствено срещу „Business Park Sofia” и разполага с надеждна инфраструктура. През 2010г. „Резиденшъл Парк София“ бе удостоен с награда в категория „Жилищни сгради“ на най-престижния конкурс в сферата на строителството и архитектурата „Сграда на годината“.

 

Обект: Жилищен комплекс от затворен тип
РЗП: 73 000 m2
Главен изпълнител: Линднер България ЕООД
Архитект: „Платиканова и Партньори“/ „Архибау“ ООД/ Сити контрол“ ООД
Вложени продукти и системи: W111, W112, W113, W115, W116, W321, W322, W623, профили Artfix.,W623, W625, W629, W311, фасадни стени и козирки с циментова плоскост Aquapanel, вентилируема фасада с Aquapanel, машинни мазилки MP75, F135, плъзгащи врати
Статус: Завършен