Референтни обекти

Създаването на жизнено пространство е предизвикателство. Едно предизвикателство между естетика и акустика. Между форма и функционалност. Всички тези аспекти са важни при създаването на жизнено пространство и трябва да съответстват на Вашите нужди. Но се нуждаете от познания и опит, за да ги съчетаете и получите нужната хармония. Благодарение на 35 000 служители в 86 държави по целия свят, запазената марка Кнауф предлага изключително богата гама от продукти, които присъстват в целия процес на съвременното строителство - от цялостни енергоефективни системи до довършителни работи в интериора на сградите.

Назад

Mall Plovdiv

Mall Plovdiv е първият в Пловдив и региона модерен търговско-развлекателен център със супермаркет, над 110 търговски обекта, мултиплекс, заведения за бързо хранене, кафенета и ресторанти, подземен и наземен паркинг. Mall Plovdiv променя завинаги облика на града като го прави европейски и модерен. Той изменя навиците на пловдивчани и гости на града като им дава възможност да прекарват свободното си време по един нов, различен начин.

Обект: Търговско - развлекателен център
РЗП: 45 000m2
Главен изпълнител: „Сиенит“ ООД
Архитект: Арх. Пламен Нанов, Архитектно студио 17,5/ арх. Георги Шопов
Вложени продукти и системи: Преградна стена Кнауф W111, W112, W113, W115, инсталационна стена W116, W361; метални профили, облицовка с Vidiwall, преградна стена Vidiwall W362, шахтова стена W629 – W623, D112, D12, циментова плоскост Aquapanel, плоскости Cleaneo
Статус: Завършен