Референтни обекти

Създаването на жизнено пространство е предизвикателство. Едно предизвикателство между естетика и акустика. Между форма и функционалност. Всички тези аспекти са важни при създаването на жизнено пространство и трябва да съответстват на Вашите нужди. Но се нуждаете от познания и опит, за да ги съчетаете и получите нужната хармония. Благодарение на 35 000 служители в 86 държави по целия свят, запазената марка Кнауф предлага изключително богата гама от продукти, които присъстват в целия процес на съвременното строителство - от цялостни енергоефективни системи до довършителни работи в интериора на сградите.

Назад

Парк хотел "Изида"

Комплексът изящно се вписва в ландшафта на градски парк “Свети Георги” с обширни зелени площи, разнообразни дървесни видове и алеи за разходка. Разположен е в централната част на град Добрич на около 40 км. от летище Варна и пак на толкова от красивите плажове на Черноморското крайбрежие и уникалните голф игрища край град Балчик.

Обект: парк хотел
РЗП: 2500м2
Главен изпълнител: М54 ЕООД
Архитект: Арх. Антон Филипов
Вложени продукти и системи: различни системи вътрешни преградни стени с гипскартон и гипсфазер W111, W112; окачени тавани W111, W112; подова система Vidifloor Solo; циментови плоскости Aquapanel
Статус: Завършен