Референтни обекти

Създаването на жизнено пространство е предизвикателство. Едно предизвикателство между естетика и акустика. Между форма и функционалност. Всички тези аспекти са важни при създаването на жизнено пространство и трябва да съответстват на Вашите нужди. Но се нуждаете от познания и опит, за да ги съчетаете и получите нужната хармония. Благодарение на 35 000 служители в 86 държави по целия свят, запазената марка Кнауф предлага изключително богата гама от продукти, които присъстват в целия процес на съвременното строителство - от цялостни енергоефективни системи до довършителни работи в интериора на сградите.

Назад

Crystal Business Center

Кристал бизнес център е административна сграда, съобразена с най-високите стандарти на изпълнение и управление - клас A AA. Интериорният и екстериорният дизайн са съобразени с най-новите тенденции в строителството на офис сгради от този тип.

Обект: Офис сграда
РЗП: 8 000М2
Главен изпълнител: Емпайър Дивелъпмънт Груп АД
Архитект: Архитектурна група Цонков - Арх. Симион Цонков
Вложени продукти и системи: вътрешни преградни стени с гипскартон и гипсфазер W111,W112, W113, W115; предстенни обшивки W 623; вътрешни облицовки Vidiwall HI W362; окачени тавани D112: сухи подове F13; гипсова машинна мазилка MP75L; ревизионни клапи Alutop
Статус: Завършен