Референтни обекти

Създаването на жизнено пространство е предизвикателство. Едно предизвикателство между естетика и акустика. Между форма и функционалност. Всички тези аспекти са важни при създаването на жизнено пространство и трябва да съответстват на Вашите нужди. Но се нуждаете от познания и опит, за да ги съчетаете и получите нужната хармония. Благодарение на 35 000 служители в 86 държави по целия свят, запазената марка Кнауф предлага изключително богата гама от продукти, които присъстват в целия процес на съвременното строителство - от цялостни енергоефективни системи до довършителни работи в интериора на сградите.

Назад

Mall Rousse

Мол Русе е най-големият търговско-развлекателен център в Русенска област. Разположен между две от най-натоварените пътни артерии в Русе . Mall Rousse разполага с 37 000 кв.м. нетна отдаваема търговска площ, разпределена на 3 нива, а паркингът разполага с над 1000 места. През 2011 г. Mall Rousse е номиниран в конкурса „Сграда на годината“, както и „Инвеститор на годината“.

Обект: Търговски комплекс
РЗП: 55 000м2
Главен изпълнител: „Сиенит“ ООД
Архитект: MYS Architects, Израел/ Студио 17,5“ с гл. арх. Пламен Нанов
Вложени продукти и системи: Преградни стени и окачени тавани, циментови плоскости Aquapanel, акустичните плоскости Cleaneo; сдвоени профили с трислойна обшивка от пожароустойчиви плоскости
Статус: Завършен