Референтни обекти

Създаването на жизнено пространство е предизвикателство. Едно предизвикателство между естетика и акустика. Между форма и функционалност. Всички тези аспекти са важни при създаването на жизнено пространство и трябва да съответстват на Вашите нужди. Но се нуждаете от познания и опит, за да ги съчетаете и получите нужната хармония. Благодарение на 35 000 служители в 86 държави по целия свят, запазената марка Кнауф предлага изключително богата гама от продукти, които присъстват в целия процес на съвременното строителство - от цялостни енергоефективни системи до довършителни работи в интериора на сградите.

Назад

Sofia Ring Mall

София Ринг Мол e най-новият търговски и развлекателен център в столицата. Молът се отличава от останалите търговски центрове и с уникалната си архитектура, която залага на големи отворени пространства, широки тераси с изглед към планината, стъклени фасада и покрив, много повече естествена светлина във вътрешността и зелени площи, простиращи се на 28 000 кв.м. Молът включва над 200 магазина, мултиплекс с 10 кинозали с VIP салони, закрита картинг писта,първия по рода си Фентъзи Парк (за най-малките и пораснали деца), 3 500 паркоместа и автомивка. При изпълнението на обекта са използвани висококачествени продукти, най-модерните технологии и системи, които отговарят на високите изисквания за ползване.

Обект: Търговско-развлекателен център
РЗП: 28 000m2
Главен изпълнител: Главболгарстрой АД
Архитект: Л 35, Архитектурно студио Скица
Вложени продукти и системи: Ревизионни клапи, окачени тавани D131, преградни стени и обшивки; циментова плоскост Aquapanel; негорими плоскости Knauf Fireboard; Knauf Vidiphonic; шпакловъчни смеси Knauf Super Finish, Knauf Finitura и Knauf Tuff-Hide.
Статус: Завършен