Системите на Кнауф - най-добрата грижа за дома

Здравословната атмосфера в един дом се определя не само от любовта и хармонията, а и от стените, пода и тавана, от които е изграден. Когато искате да създадете безопасна среда за живот, може да се доверите на Кнауф. Произвежданите от Кнауф продукти подлежат на постоянен контрол на качество. Продуктите са екологично чисти и безопасни.

Плоскостите на Кнауф са на гипсова и циментова основа. Те са подходящи както за строителство във вътрешността на сградата, така и за изграждане на външни стени.

Кнауф системите предлагат много нови перспективи – оригинални решения за стени, тавани и облицовки. Плоскостите са еластични; предлагат възможност за огъване в мокро и сухо състояние. Имате свободата да проектирате ново разпределение на помещенията в жилището си.

 

Продукти и Системи

Като лидер в иновациите Кнауф наложи системите от сухо строителство като символ за качество и дълготрайност. Акустичните, пожарозащитни, топло- и шумоизолационни качества на гипсовите плоскости предоставят възможност за многообразно приложение. Кнауф предлага възможност за модерно и сигурно строителство.